Motormarkt

Onderdelenmarkt
De vele kramen van de onderdelenmarkt zijn een feest voor elke sleutelaar.

Om verlekkerd te graven en te snuffelen tussen de meer dan honderd ton aan bouten, moeren, sturen, helmen, kuipen, uitlaten, krukassen, carburateurs en koppakkingen.Motormarkt Hardenberg is een must voor de echte liefhebber.

Uit heel Europa komt het gigantische aanbod. Op de eindeloze rij kramen en stands ligt, staat of hangt bij elkaar zo'n honderd ton aan onderdelen. Bouten, moeren, sturen, helmen, kuipen, uitlaten, krukassen, carburateurs en koppakkingen; het is er allemaal te koop of te ruilen tegen die lang gezochte dynamo.

Alleen al vanwege de ontspannen sfeer en het gezellige geroezemoes is het bezoek aan de Motormarkt Hardenberg een ontmoeting om naar uit te kijken.Op de Motormarkt Hardenberg kunt u majestueuze Amerikaanse motoren aantreffen, naast ranke Engelse eencilinders. Machtige motoren uit de jaren vijftig en zestig staan naast de pioniers met riemaandrijving en carbidlampen.

De Motormarkt Hardenberg is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van antieke en klassieke motoren houdt. Van de sleutelaar in spijkerbroek tot de mijnheer en mevrouw liefhebber. De grote manege en tent vol met onderdelen zijn een unieke attractie. Hij kan er terecht voor advies en antwoord op vragen. Maar ook al sleutelt u niet, dan nog is de beurs een walhalla van heimwee.

Inbrengstand
Als speciale service voor particulieren, Voor wie niet achter een kraam willen staan heeft de organiserende motorclub De Gasschoeve een zogenaamde " inbrengstand". Hier kan iedereen spullen afgeven die tegen de afgesproken prijs worden aangeboden.

Prijzen
De toegang kost slechts VIER euro.

Openingstijden
De markt is voor publiek geopend vanaf 8.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

afbeelding 1afbeelding 2afbeelding 3afbeelding 4