Welkom bij de Motormarkt Hardenberg

Attentie !! Locatie wijziging

 

Toegenomen problemen op en rond de locatie “de Boshoek” en kijkend  naar de toekomst, hebben ons doen besluiten uit te zien naar een nieuwe locatie. Bij "Manege Hoogenweg", net buiten het centrum van Hardenberg, hebben wij een gelijkwaardige locatie gevonden.  Met manege, grote tent, een mooi buitenveld en 5 hectare parkeergelegenheid, direct gelegen aan de motormarkt. Deze locatie zal dezelfde gezellige kenmerkende sfeer hebben, als welke u altijd gewend was.

Wij gaan er weer ons uiterste best voor doen, om u een mooie en gezellige dag op de Motormarkt Hardenberg te bezorgen

 

Tot ziens op de Motormarkt Hardenberg

 

De sfeer blijft hetzelfde, alleen de locatie is anders 

 

 

 

 

Organisatie Motormarkt Hardenberg

 

 

 

Grote markt in onderdelen, motoren, bromfietsen en accessoires.

Met meer dan tienduizend vierkante meter oppervlakte in de (overdekte) manege en tent, én op het buitenveld behoort de Motormarkt Hardenberg tot de grootste van Nederland. Het is één grote ronkende show van klassieke, antieke motorfietsen en bromfietsen. Het weerzien van uw eerste motor of brommer en misschien treft u wel dé motor van uw dromen aan. Wie weet wat dat zal losmaken!

De Motormarkt Hardenberg is een paradijs voor de liefhebber; complete gebruikte motoren, gerestaureerde motoren en brommers, tweedehands en nieuwe onderdelen 

onderdelen, motoren & bromfietsen

De vele kramen van de onderdelen- en motorenmarkt zijn een feest voor elke sleutelaar. Verlekkert graven en snuffelen tussen de meer dan honderd ton aan nieuwe en gebruikte onderdelen. Uit heel Europa komt het enorme aanbod van onderdelen en accessoires. Motormarkt Hardenberg is een unieke kans voor de echte liefhebber.

Voor iedereen

De Motormarkt Hardenberg is een ontmoetingsplaats voor iedereen die van motoren houdt. Van de sleutelaar in spijkerbroek tot mijnheer en mevrouw de liefhebber. Deze grote markt vol met onderdelen is een uniek evenement. Ook al sleutelt u niet, dan nog is de markt een walhalla van heimwee en herkenning, alleen al vanwege de ontspannen sfeer en het gezellige geroezemoes is het bezoek een uitje om naar uit te kijken.

Inbrengstand

Als speciale service voor particulieren, Voor wie niet achter een kraam wil staan heeft de organiserende motorclub De Gasschoeve een zogenaamde "inbrengstand". Hier kan iedereen spullen afgeven die tegen de afgesproken prijs worden aangeboden.