Voorbereiding Voorjaars Motormarkt 30 maart

De Motormarktcommissie en leden van de Gasschoeve zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor de komende markt.

De wegwerkzaamheden aan de N34 zijn inmiddels afgerond en de markt is daarom weer als vanouds te bereiken. De route is duidelijk aangegeven.

Er zijn op dit moment nog enkele standplaatsen in de Manege en de tent beschikbaar. Informatie hierover is te verkrijgen bij Han Koopman, telefoon: 06-37544284 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We gaan er van uit dat het weer een gezellige markt wordt en hopen u op 30 maart te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Erik van Olst

 

Han Koopman


 

Geachte Handelaren,

Welkom bij de Motormarkt Hardenberg

Om onze Motormarkt een echte mooie Motormarkt te houden is het alleen toegestaan om te handelen in artikelen gerelateerd aan motoren en bromfietsen, hierop houden wij actief toezicht. Voldoet u niet aan deze voorwaarde dan wordt u geweerd. Indien u onzeker bent als u wel in aanmerking komt neemt u dan contact op met de organisatie.

Zoals u wellicht bekend is onze motormarkt geopend voor publiek van 08:00 tot 16:00 uur. Om voor bezoekers en uw collega's ook de markt de hele middag aantrekkelijk te houden, verzoeken wij u vriendelijk maar dringend om niet eerder dan 16:00 uur uw handel in te pakken.

De toegang- en vertrek doorgang is tussen 8.00 uur en 16:00 uur gesloten in verband met de veiligheid van onze bezoekers.

Handelaren kunnen op vrijdag voor de markt al hun plek inrichten, dit kan vanaf 13.30 uur tot 20.00 uur, zaterdagochtend (de dag van de markt) is het toegangshek open vanaf 6.00 uur en dan hebt u de tijd tot 8.00 uur om uw marktplaats in te richten. Vanaf 8.00 uur is de markt geopend voor publiek.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u goede handel toe!


organisatie Motormarkt Hardenberg