Voorbereiding Oktober-Motormarkt

De voorbereidingen voor de komende markt zijn weer in volle gang. In de periode na de (natte) voorjaarsmarkt is het veld grondig aangepakt, de grond is verbeterd, en het veld is zo ingericht dat het regenwater beter weg kan. En ondanks de droge zomer is het nieuw ingezaaide gras goed aangeslagen. Het ziet er prima uit.

De verkeersstroom word voor deze markt iets aangepast omdat er werkzaamheden aan de N34 uitgevoerd worden. De bezoekers die via de N34 uit het noorden komen zullen worden omgeleid. De route is duidelijk aangegeven. Er zijn op dit moment nog enkele standplaatsen in de Manege en de tent beschikbaar.

Informatie hierover is te verkrijgen bij Lo Otten telefoon nummer 06-49956329 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We gaan er van uit dat het weer een gezellige markt wordt en hopen u op 6 oktober te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Erik van Olst

Han Koopman

 


 

 

Geachte bezoekers

In verband met de  verkeersveiligheid en verwachte drukte, verzoeken wij u vriendelijk om uw snelheid aan te passen bij het naderen van de motormarkt en gebruik te maken van de gratis parkeerplaatsen. Volg hiervoor de borden P motormarkt.

Wij danken u voor uw medewerking en wensen u een plezierige markt toe.

 


 

Geachte Bezoekers

Helaas is het in het verleden voorgekomen dat er bezoekers van onze motormarkt slachtoffer zijn geworden van zakkenrollers. Om te voorkomen dat u ook hierdoor gedupeerd raakt, raden wij u aan om goed op uw eigendommen te passen.

Wij wensen u een plezierige markt toe.